Notícies

El quintet Ars Nova V actuarà al País Valencià

El quintet, integrat dins l’Associació Musical Symphocat de Barcelona, banda federada a la FCSM, s’ha especialitzat en la interpretació de versions de bandes sonores

El quintet de vent Ars Nova V actua divendres 22 de desembre dins la Festa Major de Vallada, de la comarca de La Costera, al País Valencià. L’actuació, a les 22h, formarà part del Cicle de Concerts de petit format de la Confederació Espanyola de Societats Musicals, de la qual forma part la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM).

El quintet, integrat dins l’Associació Musical Symphocat de Barcelona, banda federada a la FCSM, s’ha especialitzat en la interpretació de versions de bandes sonores. I en l’actuació de divendres 22 de desembre oferiran un concert basat en composicions tan emblemàtiques L’últim mohicà o La vida és bella, i d’altres més actuals com el tema principal del musical La La Land.

El quintet de vent està format per la Neila Franch (flauta), Gerard Mena (oboè), Helena Gabarró (fagot), Joel Soto (Trompa), Roger Aguilar (clarinet).

Show More

Related Articles

Back to top button