Notícies

El Quartet de clarinets de Tarragona ofereix un concert la nit del pregó de la Festa Major dels Pallaresos

La formació, una iniciativa sorgida de la Federació Catalana de Societats Musicals, actuarà dimarts 3 d’agost als Pallaresos, al davant del Centre Jujol

Integrat per quatre clarinetistes de prestigi, dimarts 3 d’agost a les 20:30h després del Pregó de la Festa Major, davant del Centre Jujol actuaran els Quatre Clarinets de Tarragona, per oferir un repertori de jazz, swing, ragtime, peces de bandes sonores, entre d’altres.

Descobrint la versatilitat de l’instrument

El conjunt, format per Emilio Cabello, Josep Boada, Victor Lleixà i Maria Pilar Rico Duro, oferiran un concert amb composicions tan reconegudes com Summertime de Gershwin, l’inoblidable Moon River de Mancini, que va immortalitzar la melancòlica Holly Golightly asseguda al capvespre l’ampit de la finestra, és a dir, Audrey Hepburn més encisadora que mai a Esmorzar amb diamants. Així com altres peces que mostraran una visió completa de la versatilitat del clarinet: des de peces especialment escrites per aquest instrument com Caprice for clarinets, de Grundman, fins a l’Arribada de la Reina de Saba, de Haëndel, o la Marxa heroica de Camille Saint-Saens, i d’altres sorpreses.

Des de la FCSM es vol reconèixer el compromís vers la cultura de l’Ajuntament dels Pallaresos en el context actual. El concert del dimarts 3 d’agost seguirà totes les mesures de seguretat, d’acord amb el nou pla de represa per fer front a la COVID-19, aprovat pel Govern de la Generalitat.

Seguint les regulacions, si bé el concert és d’entrada lliure caldrà inscriure-s’hi, de manera que els interessats hauran de posar-se en contacte amb l’Ajuntament dels Pallaresos.

 

Show More

Related Articles

Back to top button