Notícies

El Festival de Bandes de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta arriba a la 30a edició

La formació convidada enguany és la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical Tavernes de la Valldigna

La Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta celebra, en el marc de les Festes Majors de la ciutat, el 30è Festival de Bandes de Música. El certamen, que tindrà lloc el diumenge 13 d’agost a les 20.00 hores a l’auditori de la societat, rep enguany com formació convidada a la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical Tavernes de la Valldigna (La Safor, Comunitat Valenciana), sota la direcció del mestre Carlos Sancho Cantus.

La segona part del concert anirà a càrrec de la Banda de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta, en aquesta ocasió dirigida per Jacint Gisbert i Serrat.

El programa de la banda de la Safor estarà integrat pel pasdoble Rabo i tapó d’Omar Sala, la suite simfònica Anem! de Miguel Asins Arbó i els temes folklòrics valencians de la Ribera Cançons de mare del mestre Rafael Talens Pelló.

La formació local interpretarà el pasdoble Música y vinos de Manuel Morales Martínez, la suite de Franco Cesarini Huckleberry Finn i, per a finalitzar el concert, la simfonia n.2 The Odyssey de Robert William Smith.

L’entrada al concert és lliure, amb aforament limitat.

Show More

Related Articles

Back to top button