Notícies

El Fem Banda de Lleida obre la convocatòria a les bandes per participar en l’edició del 2022

El XVII Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida es durà a terme del 30 de juny al 3 de juliol de 2022

Les bandes interessades poden descarregar-se les bases i inscriure-s’hi fins al 15 de gener de 2022. Com és habitual el Fem Banda omple de música Lleida amb diversos concerts que tindran lloc, del 30 de juny al 3 de juliol de 2022, a espais com la Plaça Paeria, plaça de la Llotja, la Seu Vella, els Camps Elisis, entre d’altres espais, així com poblacions veïnes de la ciutat.

Les bandes, a més del concert dins del marc del Festival, realitzaran una cercavila pels carrers de Lleida, que acabarà amb una interpretació conjunta d’un compositor local.

Requisits per inscriure-s’hi

Les bandes catalanes, estatals i d’arreu del món que estiguin interessades han d’enviar el currículum i una fotografia de la banda i fer efectiva la taxa d’inscripció, que en cas de no ser seleccionada pel comitè organitzador es retornarà.

El Festival, una iniciativa de la Banda Municipal de Lleida, posa a disposició de les bandes diversos mòduls de participació, en funció de la durada a la qual vulguin acollir-se les bandes, un cop hagin estat seleccionades. Detalls que es concretaran, així com repertoris i membres que es desplacen, entre d’altres, abans de l’1 de març, un cop el comitè ja hagi anunciat les bandes seleccionades per a participar en la XVII edició del Fem Banda.

Les bandes interessades a participar en el XVII Fem Banda Festival Internacional de Música de Lleida poden descarregar-se, les bases, fent clic al següent enllaç.

Show More

Related Articles

Back to top button