Notícies

El debut en solitari d’Arturo Gaya arrencarà el 27è Cicle de Música Ciutat d’Amposta

El cicle clourà el 27 de novembre amb el concert del músic local Rampaire

L’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta serà l’escenari on Arturo Gaya, membre del grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, presentarà el primer treball en solitari, Bonaire 12. El concert de Gaya, diumenge 3 d’octubre a les 19h, suposarà, a més, l’inici del Cicle de Música Ciutat d’Amposta, que proposa un programa eclèctic on blues, jazz, folk, i fins i tot vi i música desfilaran per l’escenari de l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta.

Arturo Gaya, en la seva nova vida paral·la a la dels “Quicos”, actuarà amb una formació musical dirigida pel guitarrista Sergi Trenzano i el públic gaudirà de les cançons d’un disc on la veu i la paraula prenen el protagonisme.

El dissabte 16 d’octubre (a les 20h), Big Mama Montse (veu) i Sister Marion (piano) aproparan la seva proposta al blues femení. Amb elles es retrobaran les tonades d’una època on la veu de les dones ressonava en teatres i viles, posant a l’abast del públic el missatge de l’experiència expressada, a vegades de forma intimista i melangiosa o bé amb enginy i extroversió.

El talent jove es veurà representat el dissabte 23 d’octubre (a les 20h) amb Clàudia Xiva Quartet, una formació que sorgeix oficialment el 2020, just després del confinament més estricte. El quartet està integrat pels músics David Espinós al piano i la guitarra, Jesús Pacheco al baix, Sergi Molina a la bateria i Clàudia Xiva a la veu.

Novembre presentarà un convidat que concentra dues vocacions que es veuran entrellaçades en la seva proposta. Salva Racero, cantant i sommelier, proposa el Maridatge Musical, per al dissabte 13 de novembre a les 20h. L’excantant de Lax’n’Busto presenta un espectacle en què els vins i la música en directe es busquen i es troben en sintonia, on l’espectador és transportat a un món de sensacions, emocions i records que no només es perceben a l’oïda o al paladar, sinó a una perfecta fusió de tots dos alhora. El tast dels 4 vins anirà maridat amb un aperitiu elaborat per Agrapats.

La cloenda del 27a edició del Cicle de Música Ciutat d’Amposta portarà segell local, amb la presentació d’Aigua del Cel, el nou disc de Rampaire, l’àlter ego del músic i artista visual ampostí Alfred Porres. El concert serà dissabte 27 de novembre a les 20h i serà una bona oportunitat per gaudir de les cançons vitalistes i reflexives alhora, amb melodies cuidades i lletres madures i compromeses que transiten pel pop, entre els clàssics britànics dels seixanta i l’indie folk americà més contemporani, amb denominació d’origen ebrenca.

Les entrades es poden adquirir a la secretaria de la Fila en horari laboral i per internet a Ebreticket.cat. Trobareu més informació, els horaris i el preu de les entrades en aquest enllaç www.lafila.cat/ciclemusica2021

Show More

Related Articles

Back to top button