Notícies

El Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia se celebra després del parèntesi provocat per la pandèmia

La 14a edició, celebrada dissabte 2 i diumenge 3 d’abril, serà especial i no tindrà caràcter competitiu.

La música de banda serà la protagonisa el cap de semana del 2 i 3 d’abril en la 14a edició del Certamen de Bandes de Música Vila de la Sénia, en el qual hi participaran les bandes convidades de la Societat Musical de la Lira Ampostina (Amposta), la Banda de Música de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló i l’Orquestra de Vents la Simfònica de Llevant, amb l’acompanyament de la Banda de Música de l’Agrupació Musical Senienca.

Un certamen que neix de l’esforç de l’Agrupació Musical Senienca, que l’any 2007 va iniciar aquest projecte musical, que des de la segona edició va esdevenir amb caràcter internacional. Pels organitzadors després de dos anys de no poder-lo celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19, és un fet rellevant i per tant les tres bandes que participaran, vingudes, de Catalunya i la Comunitat Valenciana, no competiran entre elles. Mostrant un missatge de germanor després d’haver passat el pitjor de la pandèmia.

Els actes començaran dissabte 2 d’abril per la tarda, amb la concentració d’autoritats i convidats a l’Ajuntament de la Sénia, i continuarà amb una desfilada de les bandes particiants fins a la Casa de la Cultura, on tindrà lloc l’acte d’inauguració, i posteriorment, a les 17:30h l’actuació de la Banda de la Societat Musical de la Lira Ampostina. A les 19h actuarà la Banda de Música de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, i amb aquesta actuació es finalitzarà el primer dels dos dies.

Diumenge 3 d’abril, també a la Casa de Cultura serà el torn de l’Actuació de l’Orquestra de Vents la Simfònica de Llevant.

Els interessats poden escriure a ams@tinet.org i al telèfon 977 570 716.

Show More

Related Articles

Back to top button