Notícies

El 1r curs de Direcció de Banda de L’Auditori i la BMB es clourà amb un concert amb la participació dels alumnes

Les entrades del concert, gratuïtes, del 18 de juny s’han de reservar a partir de les 9h del divendres 4 de juny

El 1r Curs de Direcció de Banda de L’Auditori de Barcelona, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Societats Musicals, escalfa motors per a la seva primera edició que comptarà amb un format de classes teòriques i pràctiques del 14 al 18 de juny. Impartit pel director titular de la Banda Municipal de Barcelona (BMB), José Rafael Pascual-Vilaplana, el curs compta  amb dues modalitats d’alumnes, actius, que dirigiran la Banda Municipal de Barcelona, i oients, que formaran part de les classes teòriques, i com a espectadors a les classes pràctiques.

Com a colofó, el darrer dia de curs, el 18 de juny a les 19h de la tarda es realitzarà un concert on els alumnes de la modalitat actius dirigiran la Banda Municipal de Barcelona amb les peces que han treballat durant la setmana. El concert es realitzarà a les 19h la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona i serà d’accés gratuït amb invitació. Al concert s’escoltaran peces com Lohengrin. Processó d’Elsa a la catedral de Wagner, amb arranjaments de Franco Cesarini, Yosemite Autumn de Mark Camphouse o, entre d’altres, Masque, de Kenneth Hesketh.

Els interessats en aquest concert, gratuït, podran reservar la seva entrada al web de L’Auditori a partir de les 9h del matí del divendres 4 de juny, fent clic aquí.

 

Show More

Related Articles

Back to top button