Notícies

Dues formacions musicals juvenils de Palms Springs ompliran l’Auditori d’Alcanar de swing i música de banda

La banda juvenil de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar interpretarà dues peces conjuntament amb la Spirits of the Sands Wind Ensemble.

Dimarts 2 d’abril a les 19:30h l’Auditori José Antonio Valls Subirats d’Alcanar serà l’escenari de les actuacions de la Palm Springs Jazz Orchestra i la banda de música Spirit of the Sands Wind Ensemble. El concert, d’entrada gratuïta, que cal reservar mitjançant el web del Teatre Auditori, també serà l’escenari d’una trobada entre la Banda Juvenil de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar (EMMA), que interpretaran conjuntament amb la Spirirts of The Sands una versió amb els principals fragments de la banda sonora del film La La Land i el Cant a la Unicef del compositor valencià Ferrer Ferran.

Els ciutadans d’Alcanar, així com de poblacions veïnes, gaudiran d’un concert, dividit en dues parts, d’alt nivell. La Palm Springs Jazz Orchestra, banda que ha estat telonera de la Glenn Miller Orchestra, oferirà un concert que retrà homenatge als anys daurats del swing amb composicions de Duke Ellington o Pat Metheny, entre d’altres.
Per la seva part, la banda de música The Spirits of the Sands, banda oficial de la ciutat de Palm Springs, oferirà un concert amb obres d’Arturo Márquez (Conga del fuego nuevo), Frank Ticheli (Rest), entre d’altres. A més, oferiran el bis de clausura interpretat conjuntament amb la Banda Juvenil de l’EMMA.

Una trobada rica per als músics més joves
Tant la Palm Springs Jazz Band, com la The Spirits of the Sands estan vinculades amb la Palm Springs High School, és a dir, l’escola preparatòria abans de la universitat. De manera que la trobada amb alumnes d’edats similars de la Banda Juvenil de l’EMMA oferirà un punt de trobada que despertarà l’interès entre els joves i els permetrà descobrir noves maneres d’entendre el fet musical.

A més, el concert, que serà el punt d’inici d’una gira que les formacions de Palm Springs duran a terme per la resta d’Espanya, amb concerts a Granada i Madrid, serà una oportunitat per a tot amant de la música de gaudir de l’edat daurada del swing, així com descobrir les similituds i diferències a l’hora d’entendre la música de banda.
El concert, organitzat per l’Ajuntament d’Alcanar, l’EMMA, la Federació Catalana de Societats Musicals i Perform in Spain, és d’entrada gratuïta, però cal reservar-la mitjançant el web del Teatre Auditori, fent clic aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button