Notícies

Disney, protagonista del concert de la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu

La cita serà l’última audició didàctica abans de les vacances de l’estiu i des de la banda informen que el concert estarà ple de sorpreses agradables per als petits i per als més grans

La capacitat de la factoria Disney de generar somnis (i també malsons, i com a mostra la mare de bambi) és intacta. Les seves pel·lícules uneixen art i artesania i algunes d’elles poden ser considerades fites del cinema –per què no considerar Alícia al país de les meravelles, El Rei Lleó la més recent Wall-e com a obres mestres?-. A més, fruit del gran treball que comporten la majoria d’elles tenen unes bandes sonores que ens han fet somiar o, encara més, que actuen com a petites notes biogràfiques que en escoltar-les ens transmeten a un moment i lloc determinats, sovint en una sala fosca i plena de persones compartint l’experiència del cinema.

A tota aquesta educació, quasi sentimental, la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu apel·larà el concert del proper 10 de juny, a les 12h, a l’Auditori del Col·legi Pare Manyanet de Sant Andreu “Els Padres” . El concert, d’entrada lliure i taquilla inversa, tocarà les cançons principals de films com Mary Poppins, Hèrcules, Aladdin, El rei Lleó, Frozen, Pirates del Carib o Pocahontas.

La cita serà l’última audició didàctica abans de les vacances de l’estiu i des de la banda informen que el concert estarà ple de sorpreses agradables per als petits i per als més grans.

Show More

Related Articles

Back to top button