Notícies

De Lawrence d’Aràbia a Joc de trons: la Unió Musical del Bages oferirà dos concerts que recorreran setanta anys de bandes sonores

Diumenge 3 d'octubre a les 12h al cobert de la màquina de batre de Sant Fruitós del Bages i diumenge següent al Teatre Cal Llovet, a les 18h, a Santpedor

La Unió Musical del Bages ha preparat un còctel de bandes sonores per al programa de dos concerts de tardor emblemàtics: el que celebraran al cobert de la màquina de batre a Sant Fruitós del Bages, una cita en un paratge ple d’història recuperada, per al diumenge 3 d’octubre a les 12h del migdia, i el concert de Cal Llovet a Santpedor a les 18h, diumenge 10 d’octubre.

“Són dos concerts de tardor que tenim estables i volem sempre sorprendre el públic, és per aquest motiu que enguany hem proposat una selecció de bandes sonores, totes elles molt conegudes”, explica Josep Maria Sala, president de la Unió Musical del Bages, i raó no li’n falta. Al concert sonarà Indiana Jones, Superman, ambdues del rei John Williams, Joc de trons de Ramin Djawadi, o la monumental La missió d’Ennio Morricone, així com d’altres, potser no tan conegudes però no menys excel·lents, com la partitura de John Powell d’una de les millors trilogies d’animació dels darrers anys: Com entrenar el teu drac, o l’èpica de Michael Camen per al Robin Hood de Kevin Costner. Ah!, que el públic en acabar no s’aixequi de les cadires, ja que hi ha un bis que farà que els mateixos fantasmes ballin.

Una banda amb 25 anys

La Unió Musical del Bages, que va celebrar el seu primer concert el març del 1996, ha vist com la pandèmia ha frustrat alguns actes preparats per a la celebració del seu quart de segle. “Si no podem celebrar l’efemèride aquest any, serà el que bé, però sí que volem que sigui un reconeixement als músics que han fet gran la banda”, diu Sala, que afegeix que tot i les dificultats enguany ja han doblat el nombre de concerts de l’any anterior, quan els va agafar de ple la pandèmia. “Hem passat mesos complicats amb moltes interrupcions a l’activitat, però esperem poder continuar per aquest camí de recuperació”.

El concert de la màquina de batre del diumenge 3 d’octubre a les 12h serà gratuït fins a completar l’esplanada, seguint totes les mesures de seguretat (distancia entre seients…). Pel que fa al concert del diumenge 10 d’octubre a Cal Llovet de Santpedor, a les 18h, les entrades es poden adquirir a les llibreries del poble a 8€ de manera anticipada i a taquilla a 10 €, els menors de 12 anys, el preu és de 5€.

Show More

Related Articles

Back to top button