Concursos i premisConvocatòriesNotícies

Convocat el XVI Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia

El termini per inscriure-s'hi finalitza el 20 de desembre de 2023

La setzena edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia tindrà lloc els dies 13 i 14 d’abril de 2024, i les bandes interessades en participar-hi poden formalitzar la seva inscripció fins el dia 20 de desembre de 2023. Poden participar-hi totes les bandes de Catalunya, de l’Estat Espanyol i de la resta del món, però n’estan excloses les bandes pertanyents a conservatoris o escoles de música professionals. D’entre totes les sol·licituds rebudes, el comitè organitzador del certamen farà tria de les bandes que finalment participaran en el concurs (un màxim de 3).

El certamen, que consta d’una única secció, s’iniciarà el dissabte 13 d’abril amb una cercavila fora de concurs, per a després ja dur a terme les actuacions de competició a la Casa de Cultura de la Sénia. Finalment, el diumenge 14 d’abril es farà la clausura del certamen amb el concert de la banda convidada.

El primer premi tindrà una dotació econòmica de 5000 euros, i enguany com a novetat s’incorpora el premi a la millor interpretació de l’obra obligada, patrocinat per Tot per l’aire Ediciones, que consisteix en un xec de 500 euros a gastar en material d’aquesta editorial.

Podeu consultar les bases del certamen aquí: bases certamen Sénia

Podeu realitzar la inscripció al certamen aquí: web XVI Certamen Vila de la Sénia

Show More

Related Articles

Back to top button