Federació Catalana Societats Musicals

 • *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Álvaro Cámara guanya el 6è Concurs de Composició per a Banda Simfònica Josep Maria Lleixa Subirats

E-mail Print PDF

El jurat ha destacat de l'obra guanyadora, Jack and the Beanstalk, el seu equilibri formal i tímbric.

El compositor i percussionista de Bailén (Jaén), Álvaro Cámara López s'ha inspirat en el conte Jack i les mongetes màgiques per a la seva composició, que remet a un món de fantasia, i que ha guanyat el 6è Concurs de Composició per a banda Simfònica Josep Maria Lleixa Subirats, valorat en 2.500 €.

El jurat, presidit per Antoni-Ernest Sebastià, professor del Conservatori Professional de la Diputació a Tarragona, ha comptat amb Salvador Brotons, actual director de la Vancouver Symphony Orchestra, i Miguel Angel Berbis López, professor de composició i tecnologia musical al Conservatori Superior de Música de Castelló, com a vocals; Josep Pares, president de la Federació Catalana de Societats Musicals ha actuat com a secretari. El veredicte del jurat destaca “l'equilibri formal, timbric, harmònic, de color instrumental i textural”.

 

Estrena de l'obra al Teatre – Auditori de l'Hospitalet de l'Infant

Jack and the Beanstalk, d'Álvaro Cámara López s'estrenarà el 19 d'abril dins del repertori de la cinquena edició del Director Convidat. Un concert conjunt de les bandes de la Cala de l'Ametlla de Mar i la Banda Clau de Vent de l'Hospitalet de l'Infant, que enguany cediran la seva habitual direcció per part d'Emilio Cabello al compositor, guitarrista i director Ramon García i Soler, docent en el Conservatori Professional de Música d'Ontinyent, director de l'Agrupació Musical Sta. Cecilia d'Ador i de l'Ateneu Musical de Cocentaina.

 
Home Concursos i premis Cursos Álvaro Cámara guanya el 6è Concurs de Composició per a Banda Simfònica Josep Maria Lleixa Subirats

SAPE ERROR: Нет доступа на запись к файлу: /var/www/vhosts/fcsm.cat/httpdocs/templates/ja_nickel/images/default/cache/fe00d471589bbaac38843f662f30b783/links.db! Выставите права 777 на папку.

Prison Break Scene 6 Japanese Daddy Bear Sylver Kind Of Life Babe Shows Her Booty Sexy Ass Twerk Beach Nudist Girl Beach Nudist Girl Is Lonely On The Shore Sexy Changing Room 20