Notícies

Concert per recordar l’atemptat de la banda terrorista ETA a Hipercor

El concert, interpretat per la Symphonic Beat Band que dirigeix el mestre José David Domènech durarà poc més d’una hora, i s’allunyarà de la música més solemne per oferir un repertori de música simfònica per a tots els públics

L’Associació de Veïns de La Sagrera i l’Associació Symphocat reivindicaran la memòria de les víctimes del cotxe bomba d’ETA que va esclatar el 19 de juny de 1987 i va matar 21 persones i va ferir 45 més. Ambdues entitats han escollit el Parc de la Pegaso com escenari per un concert d’homenatge als afectats per un atemptat que va causar un gran impacte a la Sagrera, als barris veïns i a tota la ciutat. En aquest memorial, es vol reunir a tothom qui vulgui demostrar que el barri no ha oblidat aquells fets. Tot plegat, en el marc d’un acte senzill i obert a tothom perquè, segons els organitzadors, “es vol que siguin els mateixos veïns els que dediquin un record als seus veïns”.

El concert, interpretat per la Symphonic Beat Band que dirigeix el mestre José David Domènech durarà poc més d’una hora, i s’allunyarà de la música més solemne per oferir un repertori de música simfònica per a tots els públics.

Show More

Related Articles

Back to top button