Notícies

La Unió Musical del Bages ofereix el Concert al cobert de la Màquina de Batre

La banda ofereix, diumenge 13 de juny a les 19h, el concert a l’emblemàtica esplanada de Sant Fruitós de Bages

Cada nova programació d’un concert és celebrada i vista no només com un camí cap a la normalitat, sinó com l’estímul que tota banda necessita. Amb aquesta il·lusió la Unió Musical del Bages ha preparat el concert a l’aire lliure, a l’esplanada del Cobert de la Màquina de Batre, que tindrà lloc diumenge 13 de juny a les 19h a Sant Fruitós de Bages.

“Estem molt animats i la demostració és que els músics no falten als assajos i están molt concentrats”, exposa Josep Maria Sala, president de la Unió Musical del Bages.

El concert es duu a terme a l’aire lliure, a l’esplanada del Cobert de la Màquina de Batre, una obra protegida com a bé d’interès local; construïda a mitjans del segle XX, pel Sindicat Agrícola de Sant Fruitós en aquesta mena d’hangar es batien els cereals, i més tard es va utilitzar com a magatzem agrícola.

La Unió Musical del Bages oferirà un repertori que combinarà música descriptiva per a banda, amb obres de Jacob de Hann com Ross Roy, Cassiopeia de Carlos Marques, entre d’altres; i també versions de rock i música pop: des del Twist and Shout dels Beatles, fins a l’Uprising dels Muse i moltes més.

Per tal de mantenir l’aforament limitat i seguir tots els protocols de seguretat davant la pandèmia, els interessats en assistir al concert, han de reservar entrada, gratuïta, al web de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, i se’ls reservarà espai. Poden fer-ho, fent clic aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button