Notícies

Amb més incertesa que mai, amb tota la il·lusió de sempre

La Banda de la Unió Musical del Bages ofereix dissabte 1 de gener de 2022 el seu concert de Cap d’any a la sala gran del Kursaal de Manresa

El concert que la Banda Unió Musical del Bages oferirà a la sala gran del teatre Kursaal a les 19h de l’1 de gener ja tenia les entrades venudes abans de saber-ho – suposant que un concert tingués consciència-. De fet, aplicant el concepte usat en el transport per aviació, tenia overbooking: n’havia venut més de les que podia disposar. Perquè mentre es decretava el màxim d’aforament al 70% per la Generalitat de Catalunya, el concert –que si ja li hem donat consciència, ara no l’hi treurem– havia superat amb escreix aquesta xifra, aproximant-se al tot venut. Però, i aquí s’acaba aquest  breu conte de Nadal, un cop fets tots els tràmits per adequar-se a les mesures sanitàries, el concert continua ferm i dempeus i amb la mateixa il·lusió per respondre fidel a la cita anual amb el Teatre Kursaal per celebrar el nou any.

La Banda Unió Musical del Bages actuarà acompanyada pel grup de Ball de l’Escola Municipal de Dansa Somnis de Moià, que en algunes composicions oferirà coreografies que, unides amb un espectacle cuidat de llums, garantiran una bona experiència. Serà en composicions com el Libertango d’Astor Piazzolla, o The waltzing Cat, entre d’altres. Entre mig, la Banda Unió Musical del Bages ha preparat un repertori amb obres de Franco Cesarini (Alpina Fanfare), Jacob de Haan (Utopia), que conviuran amb d’altres amb gran aroma nadalenc com Boléro de Noël de Suzanne Welters o Rudolh, the Red-Nosed Reindeer de Johnny Marks, amb espai pels bisos que tot concert de Cap d’Any ha de tenir.  

“Malgrat la incertesa, treballem amb il·lusió per al concert, la devolució de les entrades que ja teníem venudes s’ha dut a terme de manera que ha facilitat les coses per totes parts, i nosaltres només esperem complir totes les mesures i que puguem dur a terme el concert i oferir aquesta estona de gaudi”, exposa Josep Maria Sala, president de la Banda Unió Musical del Bages, que aquestes setmanes intensificarà els seus assajos.

Show More

Related Articles

Back to top button