Notícies

Concert del grup de metalls i percussió coral de trombons de la ESMUC a la Sénia

El concert tindrà lloc a la Casa de Cultura de la Sénia el 28 de maig a les 19.30h

La pandèmia de la Covid continua tenint un gran efecte sobre les programacions és cert, però no és menys cert que cada cop són més les iniciatives que amb tota seguretat i garanties transformen les habituals edicions de certamens de música amb activitats alternatives. La caço diu “The show must go on”, però no només es tracta de continuar a la babalà, hi ha un impuls simbòlic i alhora molt palpable en no aturar l’activitat; en continuar programant dins dels límits del possible un Certamen Internacional en una programació de concerts que gran qualitat que continuen mantenint la flama de la cultura.

És així com els organitzadors del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia per a aquest 2021 han plantejat una alternativa al certamen basat en un programa de concerts, del qual divendres 28 de maig a les 19:30h se celebrarà el primer a la Casa de Cultura de la Sénia. Un concert a càrrec del grup de metalls i percussió i coral de trombons de la ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya).

Els interessats al concert, d’aforament limitat i seients preassignats han de contactar al correu ams@tinet.org o al telèfon 977 570 716.

Show More

Related Articles

Back to top button