NotíciesSocietats MusicalsTarragona

Concert de la Banda Municipal de Música d’Alcanar per a finalitzar la Festa de Santa Cecília 2023

L'esdeveniment tindrà lloc el dissabte 25 de novembre a les 19.30 hores

Enguany la celebració de la patrona per part de la Banda Municipal de Música d’Alcanar s’iniciava el passat diumenge 19 de novembre amb el  «Concert per a Piano i Orquestra» de J.Antonio Valls al Teatre Auditori d’Alcanar, amb la virtuosa interpretació del pianista David Lao Elipe al davant d’un públic fascinat i entregat a la música del benvolgut J.Antonio Valls.

Al llarg de tota la setmana s’han organitzat nombroses activitats conjuntament amb l’Escola Municipal de Música d’Alcanar (EMMA) sota el lema “Viu Santa Cecília 2023”, entre les quals una Fanfàrria i Marching Band, taller de banderes de Santa Cecília, assajos de l’himne de Santa Cecília amb l’alumnat de l’EMMA i  músics de la Banda i conta-contes musicals. És avui quan comença la programació més tradicional de la festa, en la que l’acte principal serà el concert que oferiran la Banda de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar i la Banda Municipal de Música d’Alcanar el dissabte 25 de novembre (Centre Cívic 1 d’octubre, 19:30h). Dissabte hi ha programades cercaviles a Les Cases i a Alcanar, la recollida dels nous músics i el Concert de Santa Cecília. Diumenge tindrà lloc la tradicional diana, en que la Banda recorre tot Alcanar passant pel davant de casa de tots els membres de l’entitat. Enguany entren a formar part de l’entitat 3 nous membres: Abril Matamoros Bota a la secció de vent-fusta amb el saxo alt, i Marc Querol Alfara amb la trompa i Antonio Lluís Cortiella amb la tuba, a la secció del vent-metall, als quals els desitgem un bon cap de setmana i que gaudeixin durant molts anys de la música de banda!

Per al disseny del cartell i programa de mà del Concert de Santa Cecília s’ha realitzat el tradicional concurs de dibuix, amb  la col·laboració de l’Escola Marjal i de l’Escola Joan Baptista Serra. La guanyadora del cartell ha estat Júlia Montserrat Landete de 6è de l’Escola Marjal, i el finalista Jan Castell Alcoverro de 6è C de l’Escola JBS. Per al disseny del programa de mà, el dibuix guanyador ha resultat el de Pol Trujillo Sancho de 3r B, i el finalista el d’Ilyas Geira Enngadi de 3r Ctots dos de l’Escola JBS.  La nostra enhorabona a tot l’alumnat participant, finalista i guanyador! Dissabte podreu veure una exposició de tots els dibuixos finalistes de cada classe al vestíbul del Centre Cívic 1 d’octubre.

Quedeu convidats a tots els actes que queden de la celebració de Santa Cecília 2023 (els trobareu detallats al programa que us podeu descarregar aquí: BMA_Programa Concert Santa Cecília 23), però especialment al Concert de Santa Cecília que tindrà lloc dissabte 25 de novembre a partir de les 19:30h al Centre Cívic 1 d’octubre d’Alcanar, de forma conjunta amb la Banda de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar.

Viu Santa Cecília, Visca Santa Cecília!

  • Data: Dissabte, 25 de novembre de 023
  • Hora: 19.30 h
  • Durada: 90 min
  • Lloc: Centre Cívic 1 d’octubre d’Alcanar
  • Entrada: Lliure
  • Organitza: Ajuntament d’Alcanar
  • Interpreten: Banda de l’EMMA i Banda Municipal d’Alcanar.
  • Col·laboren: EMMA, Escola Marjal i Escola Joan Baptista Serra.
Show More

Related Articles

Back to top button