Notícies

Concert de Festes d’Agost de la Banda Municipal de Música d’Alcanar

El concert tindrà lloc el 15 d'agost a les 22.30 h al recinte portuari de Les Cases d'Alcanar

En el marc de la festivitat de la Mare de Déu d’Agost i sota la batuta del director Pascual Arnau, el concert de festes d’agost de la Banda Municipal de Música d’Alcanar s’iniciarà amb el pasdoble Fira de Juliol (2016) de l’almanseny Fernando Bonete; després continuarà amb la fantasia llatina El Camino Real (1985) del compositor nord-americà Alfred Reed, que evoca el recorregut de la via terrestre que unia les missions entre l’Alta i la Baixa Califòrnia. Seguidament sonarà The Legend of Flathead Lake (2002) de l’holandès Carl Wittrock, poema simfònic que narra la llegenda del monstre Nessies aparegut al llac Flathead, a l’estat nord-americà de Montana.

La segona part s’encetarà amb el pasdoble festiu La Banda 2014 (2014) del compositor alzireny José Beteta i Martínez. Tot seguit gaudirem de Coco (2018), recull de melodies de la pel·lícula nord-americana produïda per Pixar i distribuïda per Walt Disney Pictures inspirada en la festa mexicana del Dia dels Morts, amb arranjament per a banda dels temes “Recuérdame”, “La Llorona”, “La Bikina” i “Un Poco Loco” realitzat per Eduardo Moreno. El concert finalitzarà amb la Quinta Sinfonía – Mambo 5 (2013), un híbrid entre la icona de la música clàssica en Do menor de Beethoven (1804-1808) i la música de mambo originada a L’Havana el 1930 que el compositor cubà Pérez Prado va fer popular a Mèxic i a la resta del món a mitjans de la dècada de 1950. L’exitosa fusió va ser obra del japonès Akira Miyagawa. En aquesta ocasió, s’interpretarà un arranjament per a banda de Rafa Vizcaíno.

El proper dimarts 15 d’agost us convidem a gaudir d’una nit de música de Banda a la vora de la mar, a les Festes de Les Cases d’Alcanar!

Data: dimarts 15 d’agost
Hora: 22.30 h
Durada: 60′
Lloc: recinte portuari de Les Cases d’Alcanar
Entrades: entrada lliure
Organitza: Ajuntament d’Alcanar
Interpreta: Banda Municipal de Música d’Alcanar

Per a més informació: https://bmmalcanar.wordpress.com/

Show More

Related Articles

Back to top button