Notícies

Marta Mathéu i la Banda Unió Musical de Tarragona oferiran una tarda de sarsuela amb segell tarragoní

El concert de la soprano i la BUMT tindrà lloc al Teatre Auditori Camp de Mart de Tarragona diumenge 1 d’agost a les 20h

El concert de la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) oferirà un recorregut per diferents sarsueles, on la música de la banda trobarà l’equilibri amb la veu de la soprano Marta Mathéu, de reconegut prestigi mundial. Nascuda a Tarragona, Mathéu va estudiar piano, orgue i cant al Conservatori Professional de Música de la seva ciutat natal; a València va formar-se com a soprano en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo. La trajectòria de Mathéu l’ha portat a actuar amb mestres com Gustavo Dudamel, Jordi Savall, o, entre d’altres, el pianista Albert Guinovart.

L’actuació, Una tarda de sarsuela amb segell tarragoní s’emmarca dins del Festival d’Estiu de Tarragona. “Fa temps que volíem ajuntar els nostres esforços; amb la Martha m’hi uneix una bona amistat des que vam estudiar junts al Conservatori”, explica Jordi Masip, director de la BUMT.

La banda ja ha realitzat diversos assajos amb la soprano i fa diverses setmanes que prepara un repertori que recorrerà diversos fragments de sarsueles com ara Los Nardos, de Las Leandras (Francisco Alonso), Zapateado de l’obra La Tempranica (Gerónimo Giménez), la Sardana Francina i noies de l’emblemàtica Cançó d’amor i de Guerra (Rafael Martínez Valls) o Carceleras de Las Hijas del Zebedo (Ruperto Chapí).

A més, la BUMT interpretarà algunes composicions que de ben segur el públic reconeixerà com l’Intermedio de La Boda de Luis Alonso (Gerónimo Giménez) o Marcha de Los Gavilanes (Jacinto Guerrero).

La Banda Unió Musical de Tarragona enfila aquest concert amb il·lusió. “Respectant totes les mesures sanitàries, podem afirmar que la BUMT no s’ha aturat en aquests mesos”, exposa Masip, amb més raó aquest concert “és una satisfacció i una gran motivació per als músics”.

Els interessats a assistir al concert de Martha Mathéu i la BUMT diumenge 1 d’agost a les 20h al Camp de Mart, poden comprar la seva entrada, a un preu assequible, fent clic aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button