Federació Catalana Societats Musicals

 • *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Concert solidari de la Banda Simfònica Manyanet de Sant Andreu

Correu electrònic Imprimeix PDF
La Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu (BAMSA) ja està ultimant els preparatius del tradicional concert de Nadal, que se celebrarà el 18 de desembre (12:00h) a l’Auditori del Col·legi Pare Manyanet Sant Andreu (C./ Sant Sebastià, 55). Malgrat la seva joventut –va presentar-se en societat l’abril del 2015— la banda andreuenca ha aconseguit esdevenir protagonista en l’agenda musical del barri. Així ho ha facilitat el mestratge de l’Associació Musical Andreuenca, que l’acull sota el seu paraigua, i la direcció de Laura Muñoz, estudiant de l’Escola de Música de Catalunya (ESMUC).

Les vuit obres que BAMSAha preparat per l’ocasió porten l’autoria de compositors del segle XX. Destaquen els tendres valsos de Xostakóvitx, la potència melòdica que imprimeix James Higgins a Celtic Ritual, la intrèpida sonoritat que l’afamat compositor John Williams (Jurassic Park, La llista d’Schindler, Star Wars, E.T...) va idear per Indiana Jones, o la trista nadala que Leroy Anderson va escriure a A Christmas Festival.

Les iniciatives solidàries gairebé són un tret identificador de la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu. Així ho acrediten les contínues col·laboracions amb La Marató de TV3 i l’ONG Manyanet Solidari. Per finançar aquesta associació, l’entrada al concert serà completament gratuïta.

Podeu informar-vos de tota l’activitat de la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu clicant aquí.
 
Home Notícies Portada Concert solidari de la Banda Simfònica Manyanet de Sant Andreu