Notícies

La Banda de Cerdanyola del Vallès dedica un concert a Sant Patrici

Dissabte 19 de març l’Ateneu de Cerdanyola (19h) acull un concert especial que comptarà amb el grup Irish Corner

La Banda de l’Agrupació Musical Cerdanyola del Vallès (AMCV) tocarà un repertori desconegut fins ara per a la Banda i el seu públic. Amb el concert Saint Patrick‘s amb la Banda dissabte 19 de març a l’Ateneu de Cerdanyola (19h) la banda se suma a la celebració més icònica d’Irlanda, el dia de Sant Patrici, Saint Patrick, una festa dedicada al folklore irlandès i la seva cultura.

El concert comptarà amb una primera part en la qual el grup Irish Corner serà el protagonista. La formació interpreta música inspirada en melodies tradicionals irlandeses, de les quals agafen alguns instruments tradicionals. Irish Corner és una banda acostumada a compartir escenari amb altres formacions de diversos estils, en especial de tot el panorama musical celta, la formació ha definit un estil propi, sovint enllaçant passatges extrets directament de la música popular irlandesa amb sons de llocs tan diversos com ho poden ser Galícia, Itàlia i el Canadà, entre d’altres.

La segona part del concert la Banda de l’ACMV mostrarà un repertori festiu i atrevit que no deixarà indiferents als seus seguidors.

Les entrades estan ja disponibles al web de l’Agrupació, podeu fer clic aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button