Notícies

Arriba el XXXIII Festival de Bandes de Música d’Alcanar

El proper 7 d'octubre tindrà lloc la vint-i-tresena edició del festival en el marc de les Festes del Remei 2023

Arriba la cita musical de tardor de la Banda Municipal d’Alcanar: el Festival de Bandes de Música d’Alcanar, que enguany com a novetat es traslladarà al Teatre Auditori José Antonio Valls. En aquesta vint-i-tresena edició del festival es comptarà amb la Banda Municipal de Música de Tortosa com a banda convidada.

La Banda Municipal de Música de Tortosa, sota la direcció de Juanjo Grau Castells, serà l’encarregada d’obrir la primera part del concert amb la interpretació d’obres dels compositors Manuel Morales, Jan de Haan, George Benson i del mateix Juanjo Grau.

La segona part del concert anirà a càrrec de la Banda Municipal de Música d’Alcanar, i sota la batuta de Pascual Arnau Beltran s’interpretaran composicions de Ferrer Ferran, Carl Wittrock i Eduardo Nogueroles.

El proper dissabte 7 d’octubre a les 19.30 hores us convidem a gaudir d’una tarda festiva de música de banda al Teatre Auditori José Antonio Valls d’Alcanar de la mà de les Bandes Municipals de Tortosa i d’Alcanar. Podeu adquirir les vostres entrades (1€) a través del web www.teatreauditorialcanar.cat.

Show More

Related Articles

Back to top button