Notícies

Adhesió al comunicat de l’Acadèmia Catalana de la Música

El manifest rebutja la modificació de les bases de les subvencions pel que fa als terminis de pagament

Des de la Federació Catalana de Societats Musicals volem adherir-nos al comunicat enviat per l’Acadèmia Catalana de la Música en relació a la modificació de les bases generals de subvencions del Departament de Cultura en relació a la morositat i els terminis de pagament.

Tal com argumenta la carta enviada a la M. H. Consellera de Cultura Natàlia Garriga, el fet que a partir d’ara s’exigeixi l’abonament de les despeses en un termini no superior als 60 dies naturals representa un greu problema per al nostre sector, ja que el finançament públic que rebem no arriba en aquests terminis, sinó que gairebé sempre es fa efectiu un cop acabada l’activitat. El manifest també exposa les conseqüències que pot tenir aquesta nova normativa, que van des de la dificultat a l’hora de trobar finançament fins a les possibles cancel·lacions dels esdeveniments de forma parcial o total.

La FCSM, com a membre de l’Acadèmia Catalana de la Música, recolza aquest manifest i el subscriu, en tant que la FCSM és l’altaveu de de les bandes de música i les societats musicals i vetlla perquè aquestes tinguin les millors condicions possibles a l’hora d’exercir les seves activitats.

Podeu llegir el comunicat sencer de l’Acadèmia Catalana de la Música aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button