Concursos i premisConvocatòries

La 4a edició dels Premis Antoni Carné obre el termini per presentar candidatures

Les entitats, persones i organitzacions poden presentar les seves propostes fins al 30 de setembre

Amb l’objectiu de promocionar i estimular el coneixement de les iniciatives que enriqueixen l’associacionisme cultural català, la confederació Ens de l’Associacionisme Cultural Català ha publicat les bases de la 4a edició dels Premis Antoni Carné, nom en honor del fundador i primer president de l’entitat del tercer sector.

Tal com indiquen des de l’organització, de la qual és membre la Federació Catalana de Societats Musicals, fins al 30 de setembre les entitats, organitzacions i persones que treballen en la creació d’iniciatives dins de l’associacionisme cultural poden presentar la seva candidatura al correu electrònic premis@ens.cat.

Així, les societats musicals, federades o no a la FCSM, entitats vinculades a les bandes, escoles… com a col·lectius de la cultura popular poden presentar les candidatures a tres de les cinc categories que admeten propostes.

Aquestes categories són: el Premi BBVA a l’Entitat de l’Associacionisme Cultural Català recompensarà amb 3.000 € a l’organització que hagi contribuït en la difusió de la xarxa associativa, i es valoraran aspectes com la creació de projectes singulars, la capacitat de mobilització, la repercussió, la innovació o la sostenibilitat dels projectes.

El Premi Previsora General al Programa de l’Associacionisme Cultural Català s’hi poden presentar aquelles entitats que hagin organitzat un programa d’activitats –festivals, cicles, temporades… –durant unes setmanes o mesos entorn un eix temàtic. El Premi Arç Cooperativa a l’Activitat de l’Associacionisme Cultural Català vol premiar aquells esdeveniments puntuals, d’un dia o un cap de setmana, desenvolupats arreu del territori de parla catalana. Aquestes dues categories seran recompensades amb 1.000 € cadascuna.

Els premis es completen amb el Premi Ens a la Persona i el Premi Tornaveu al Mitjà de comunicació que es decideixen directament pel jurat.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç, fent clic aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button